0636515445
3300 EGER Mátyás K. 37/bHétfő-Péntek 8:00-17:00

Pályázatok

Adaptív technológiai innováció az Agria-Merci Kft-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00235

A kedvezményezett neve: Agria-Merci Autójavító és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: Adaptív technológiai innováció az Agria-Merci Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 5.284.340.- Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt fizikai befejezési dátuma: 2018.10.12.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során beszerzésre került 1 db Carbon Zapp DS2R-A/20 Diesel injektor vizsgáló műszer, 1 db Carbon Zapp GS4.30 benzines injektor vizsgáló berendezés, 1 db Fasep Ato. XP futóműbeállító műszer és 1 db Weszti Control SZGK fék és lengéscsillapító vizsgáló.

A Weszti Control SZGK fék és lengéscsillapító vizsgáló beszerzésével új, az Agria-Merci Kft-nél eddig nem használt adaptív technológia került bevezetésre, melynek eredményeként hatékonyabb munkavégzés, új termelési módszer alkalmazása jött létre. A beruházás a munkafolyamatok felgyorsulásával járt a vállalaton belül, mivel az alkatrészeket helyben bevizsgálhatók, ennek következtében fejlettebb, komplettebb és hatékonyabb technológia alkalmazása válik lehetővé a beruházást követően.

A projekt esetében adaptív technológiai innovációs fejlesztést hajtottak végre, melynek eredményeként képesek lesznek megrendelőik megnövekedett mennyiségi és minőségi igényeit kielégíteni. A fejlesztés eredményeként növekedett a vállalkozás technológiai felkészültsége, versenyképessége valamint az erőforrás-hatékonyság. 

Jelen projekt keretében adaptív autóipari technológiai fejlesztés került bevezetésre az Agria-Merci kft-nél, ezáltal a fejlesztés közvetlenül illeszkedik a Nemzeti S3-ban meghatározott nemzeti vagy horizontális ágazati prioritások között meghatározott Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiák prioritáshoz. A fejlesztés eredményeként növekszik a vállalkozás technológiai felkészültsége, versenyképessége valamint az erőforrás-hatékonyság.